Adanalı 1. Bölüm full izle



kurtlar vadisi pusu 46. bölüm




kurtlar vadisi 42. bölüm full izle indir daldır



Windows Live Mail Desktop 12.0.1606.1023

İşte Outlook Express'in yeni adı Windows Live Mail Desktop Beta. Yeni sürümde birden fazla e-posta hesabına aynı yerden ulaşmak istermisiniz? Bunlar; AOL, G-mail ve bir çok bedava e-posta servisi ve sizin pop3 sunucunuz olamaz mı? Artık Microsoft'un yeni e-posta istemcisi, Windows Live Mail.

Özellikler

# Birden fazla e-posta hesabına anında ve hızlı erişim
# Aynı anda RSS, haber ve tartışma grubuna erişim.
# 2 GB Windows Live Mail alanı
# Otomatik adres tamamlama
# MSN Space'ten anında yazı aktarabilme
# MSN Messenger ile entegre çalışma
# Fotoğraf kartı hazırlama ve daha bir çok özellik mevcut.

Binbir Gece 72.Bölüm

Kızının resim hocası Selim’in tecavüz girişimiyle karşı karşıya kalan Füsun ölümcül bir korku içindedir.

Kendisini birilerinin izlediğinden şüphelenen Şehrazat büyük bir paniğe kapılır. Takip olayı Şehrazat ve Onur arasında yeni bir gerilime neden olur.

Onur’un Şehrazat’ı izlettirdiğini öğrenen Eda’nın eline yeni bir koz geçmiştir. Kerem, Bennu’yla ilişkisini düzeltmeye çalışır.

Ele avuca sığmayan baba Semih, hem Kerem’i hem de Sezen’i kaygılandırmaktadır. Mert’in kalbini kıran Melek barışmak için çırpınmaktadır. Randevuevinde de sorun çıkaran Ahu’yu zor günler beklemektedir. Şehrazat, Onur’un kendisini takip ettirdiğine ilişkin bir ipucu yakalar. Füsun tecavüzden kurtulacak mı? Şehrazat, Onur tarafından takip ettirildiğini öğrenecek mi? Kerem’in, babası Semih için aldığı önlem ne?

Dudaktan Kalbe 50.Bölüm

Melek'in kaçırıldığı anlaşıldığında Kenan çılgına döner. Evde büyük panik yaşanırken, Makbule'nin hastaneden kaçtığı haberi gelir. Cavidan'ın evinin çevresinde dolaştığı görülen Makbule ilk akla gelen şüphelidir.

Aynı gece Saib bey de büyük tehdit altındadır.. Saib Bey'i tehlikeden, evdeki gizli misafir kurtarır.

Melek'in bulunmasıyla Kenan derin bir nefes alır ama olanları öğrenen Lamia, artık bebeğini hiç kimseye emanet etmek istemez. Melek artık onun yanında hapishanede kalacaktır. Kenan bu fikre şiddetle karşı çıksa da, bebeğin velayeti annesinde olduğu için yasal olarak yapacak bir şeyi yoktur. Kenan'ın velayet davası açmasıyla, Lamia ile aralarındaki gerilim iyice tırmanır.

Sonunda beklenen gün gelir, Cemil ve Lamia'nın duruşması görülürken Kenan da herkes gibi merakla sonucu beklemektedir. Özgürlüğüne kavuşmak için haber bekleyen Lamia aynı gün bütün hayatını değiştirecek, inanılmaz bir teklif alacaktır.

İpsiz Recep 5.Bölüm

Ahmet vuruluyor.

İpsiz Recep ve adamlarıyla Rum Çeteciler arasındaki çatışmada Ahmet vurulur.

Ayşe'nin dünyası başına yıkılır.

İngiliz Kuvvetler'i birçok suçsuz Türk'ü tutuklayıp işkence ederler.

İpsiz Recep bunun hesabını sormaya karar verir... Sevilen dizi “İpsiz Recep”, 04 Kasım Salı, saat 19.30’da, yeni bölümü olan 5.bölümü ile TRT 1’de...

öğretmen derste striptiz yaptı


öğretmen derste striptiz yaptı
:





Güzel öğretmen derste 15 yaşındaki öğrencilerinin gözü önünde striptiz yaptı.

Macaristan Almanca öğretmenin derste, 15 yaşındaki öğrencilerinin gözü önünde striptiz yapmasını konuşuyor. Öğrencilerin velileri, öğretmenin dil laboratuvarında çocukları önünde soyunduğunu öğrenince büyük tepki gösterdi.

Öğretmenin okuldan uzaklaştırılması için harekete geçen veliler, “Hangi öğretmen çocuk yaştaki öğrencilerinin önünde böyle hareket eder” dedi.

İsmi verilmeyen öğretmen, cep telefonuna kaydedilen görüntülerde derste öğrencilerinin ısrarına dayanamayak hafif hareketlerle dansa başlıyor, sonra da soyunuyor.

Zalaegerszeg kentindeki okulun müdürü Sandor Rozman öğretmenin işine son verme yerine skandalı bir uyarıyla kapattı.

düşük bel pantolon

düşük bel pantolon :

Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Giyim Endüstrisi ve Moda Tasarımı Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule Çivitci, insanlar üzerinde modanın psikolojik etkisinin birçok araştırmada ortaya konulduğunu belirterek, modanın insanları etkileyen bir akım yaratmasının kitlelerin benzer giyinmesini beraberinde getirdiğini bildirdi.

Son yıllarda kullanımı artan düşük bel pantolonların estetik ve sağlık açısından zararlarının görüldüğünü, düşük bel modasının etkisi altında kalan kuşakların risk taşıdığının söylenebileceğini kaydeden Çivitci, şunları söyledi:

“Bel bölgesindeki kalınlaşmanın estetik anlamda rahatsızlıklara sebep olduğu aynı zamanda sağlığı da olumsuz anlamda etkilediği bilinmektedir. Dolayısıyla insanları etkileyecek moda akımlarını yaratırken modacıların insanların hem psikolojik sağlığını hem de bedensel sağlıklarını göz önünde bulundurmaları bir toplumsal sorumluktur. Amerika’nın bazı eyaletlerinde düşük bel pantolonlar ahlaki açıdan değerlendirilerek yasaklanmıştır. Hem toplumun ahlaki yapısına zarar veren hem de insan sağlığını olumsuz etkileyen düşük bel modasının artık yerini başka modellere bırakması modacıların ve işletme sahiplerinin göz ardı etmemesi gereken bir durumdur. Düşük bel modası devam etse bile üreticilerin, düşük bel giysilerin uzun süreli kullanım zararları konusunda giysilere bilgi etiketleri koymaları tüketiciler açısından faydalı olabilir.”

Çivitci, vücut estetiğinin bozulmasına neden olacak tek tip model ve giysiler tercih etmenin sağlık açısından sakıncalı olduğunu belirterek, tüketicilere giysilerini çeşitlendirmelerini, zaman zaman vücudu toparlayıcı, bel bölgesini kavrayan giysiler tercih etmelerini veya medikal bel korsesi kullanmalarını önerdi.

300 GENÇ KIZ ARASINDA YAPILAN ARAŞTIRMA

Doç. Dr. Çivitci, Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Fatma Bulat ile yaptıkları çalışmada, düşük bel pantolon kullanımının vücut şeklini bozduğunu belirlediklerini söyledi.


Bel bölgesinde meydana gelen yağlanma ile düşük bel pantolon kullanma arasında bir ilişki olup olmadığını ortaya çıkarmak için Kırıkkale’de 6 ay ve daha fazla süreyle çoğunlukla düşük bel pantolon giyen 16-24 yaşlarındaki 300 genç kızdan beden ölçülerini aldıklarını bildiren Çivitci, kızlardan toplam 2100 beden ölçüsünün istatistiksel sonuçlarını daha önceki antropometrik araştırma sonuçlarıyla karşılaştırdıklarını kaydetti.

Daha önce yapılan çalışmalar ile bulgularını karşılaştırdıkları zaman bütün boy, beden çevresi, kalça çevresi ölçülerinin benzerlik gösterdiği ancak bel çevresi ölçüsünde yıllara göre artış olduğu gördüklerini bildiren Çivitci, “16-24 yaş arasında bulunan genç kızların bel çevresi ölçülerinin diğer araştırmalardaki bel çevresi ölçülerinden daha geniş olduğunu belirledik. Bu genişliğin yıllara göre arttığını, bu artışın düşük bel modasından önceki araştırmalar ve araştırmamız arasındaki ölçümlerde daha belirgin olduğunu saptadık” dedi.

GİYSİLERİN YARATTIĞI BASKI

Pantolonlarda düşük bel modasının uzun zamandır geçerliliğini korumasının, bu tür pantolonları kullananların bel çevrelerinde farklılıklara yol açtığı ifade eden Çivitci, bu farklılıkların giysilerin yarattığı baskıyla yakından ilgili olduğunu vurguladı.

Karın bölgesinin altında kalan pantolonların göbeği ve yan bölgelerdeki yağ gruplarını açıkta bıraktığı ve aşağıda oluşan basınç yan yağ dokularının gelişigüzel şekil almasına katkıda bulunduğuna dikkati çeken Çivitci, şunları söyledi:

“Genel anlamda aşırı yağlanmanın sebepleri düzensiz beslenme, fazla yeme, yaşlılık, az hareketli bir yaşam şeklinde sıralanmaktadır. Bizim üzerinde durduğumuz konu ise ince belli insanların tarihe karışmasının nedenleridir. Bel bölgesindeki yağlanma tek başına giyinme alışkanlıkları ile doğru orantılı olmasa da bel bölgesini kapatan giysinin oluşturduğu baskı bu bölgelerde korse etkisi yaratarak yağlanmanın gelişigüzel olmasını engellemektedir.”

Propaganda oyun oluyor

Propaganda oyun oluyor :


Amerika Birleşik Devletleri başkan adayı Barack Obama, “seçim ortamıyla en alakasız kesim” olarak nitelenen genç erkeklere ulaşmaya çalışırken bir ilke imza attı. Obama’nın kampanyasına destek toplayan ilanlar, artık Xbox Live üzerinden çeşitli oyunlarda yayınlanacak.



Obama’nın resminin, “Erken oylama başladı cümlesinin ve Obama’nın resmi web sitesi Vote For Change’in adresinin yer aldığı reklamlar, Xbox Live hizmetinin konum belirleme özelliğiyle Ohio, Iowa, Indiana, Montana, Wisconsin, North Carolina, Nevada, New Mexico, Florida ve Colorado eyaletlerinde yaşayan oyuncuların oyunlarında belirecek. Bu eyaletlerin seçilme sebebi, “Erken oylama” sisteminin yürürlüğe girmiş olması. Seçilen oyunlar arasında ise Guitar Hero 3, Burnout Paradise, NBA Live 08 ve Need For Speed: Carbon gibi ağır toplar bulunuyor.

About this blog