anime duvar kağıtları

animelerden:
http://i195.photobucket.com/albums/z143/Couthie14/AnimeCouples18.jpg

kanada'ya göç - kanada göç başvurusu

Kanada, ve Avustralya göçmenlik müracatlarında, reputasyonu yüksek göçmenlik avukatları ve göçmenlik danışmanlarından oluşan ekibimizle sadece nitelikleri göçmen olmaya uygun başvuruların sorumluluğunu üstlenir, %100 garanti ile göçmenlik başvurularını yönetmekteyiz.

Kanada göçmenlik kategorilerinde, birlikte çok yoğun olarak müracaat yönettiğimiz baş hukukçumuz; Kanada Hükümeti Göçmenlik Ofisleri'nde görev almış eski bir Kanada Göçmenlik Vize Görevlisi'dir. “Kanada Göçmenlik Avukatları Derneği”nde Başkan olarak görev yapmıştır. "Kanada Göçmen Danışmanları Derneği"nin 5 onursal üyesinden birisidir. Kanada göçmenlik sistemi'ne yaptığı katkılardan dolayı "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" sahibidir. Kanada göçmenlik seminer ve konferanslarına konuşmacı olarak katılmaktadır. Aktif görevdeki Kanada Göçmenlik Vize Görevlileri'ne eğitimler vermektedir.

Avustralya Göçmenlik başvurularını ise 20 yılı aşkın bir süredir Avustralya'da yaşayan ve binlerce dosya yönetmiş Avustralya Göçmenlik Enstitüsü üyesi ve kayıtlı göçmenlik danışmanımızla birlikte yönetilmektedir.

Hakkımızda daha fazla bilgi için tıklayınız.
Başvuru formu için tıklayın ...
http://www.eksper.com.tr

About this blog