iddaa hazır kuponlar

102 18:00 01.05.2009 Kalmar v Hacken
Kalmar geçtiğimiz yıl başarıdan başarıya koşmuştu ve ligde şampiyonluğu da elde etmişti. Fakat bu sezon bakıyorum Kalmar’ da 5 haftalık zaman geçmesine rağmen pek tık yok. Aşırı güvenin getirdiği kötülüğü Kalmar’da görebiliriz. Bu hafta sonu sahasında konuk edecekleri Hacken karşısında artık toparlanmak adına ilk galibiyetlerini alacaklarını düşünüyoruz.
Tahminimiz: 1
111 19:00 01.05.2009 Wehen v Osnabrück
Ev sahibi Wehen ligin son sırasından kurtulması adına bir mucize gerekli. İki ekipte ligin düşme hattında yer alıyorlar. Konuk ekibin oynayacağı bu önemli karşılaşma oldukça gergin ve stres yüklü olacaktır. Konuk ekip Osnabrück bu zorlu deplasmandan beraberliği kurtarmayı zorlanmadan başaracaktır.
Tahminimiz: 0
112 20:00 01.05.2009 Hacettepe v Galatasaray
Son yılların en avantajlı dönemi olmasa da Cimbom için özellikle son birkaç hafta çok şeyi değiştirebilirdi. Tabiki Şampiyonluk kağıt üzerinde gitmedi. Ancak bu performans ile çok zor denilebilir. Hacettepe ise değişik aşamalardan geçtikten sonra lige merhaba diyen bir ekipti. Bu hafta Galatasaray karşısında puan alamazlar ise matematiksel olarak ligden düşmüş olacaklar. Tabiki Galatasaray da yaşananlar çok farklı ve ilerde telafisi olmayan hataların devamı niteliğinde.. Bu yapı değişmez ise Galatasaray’ın bundan sonraki dönemi çok zor. Bu hafta galip geleceklerini düşünüyoruz. Bu maç bir anlamda Ligi üçüncü bitirmek içinde iyi bir fırsat. Mislicilerin kullanabileceği bir mücadele. Gol sayısı konusunda çok büyük riskler söz konusu. Bu seçeneği bu maç için önermiyoruz.
Tahminimiz: 2
113 21:00 01.05.2009 Amiens v Fc Tours
Tours için müthiş bir şans. Bu maçta Amiens’i geçebilirse belkide sıralamanın üzerinde çok büyük bir baskı oluşturabilecekler. Amiens karşısında Tours galibiyeti biraz zor gibi görünüyor. Ancak yine de çifte şans düşünenler için olabilecek bir maç. Şahsi fikrim bu Tours bu maçtan 1 puan koparacak.
Tahminimiz: 0
119 21:30 01.05.2009 Austria Vienna v Mattersburg
Ligin son haftaları oynanırken lig sıralamasında 3.lük için Austria Vienna ile Sturm Graz arasında sıkı bir çekişme yaşanmakta, son karşılaşmasını deplasmanda kaybeden ev sahibi bu hafta sonu iç sahada konuk edeceği zayıf rakibi karşısında kazanan taraf olacaktır.
Tahminimiz: 1 Üst
120 21:30 01.05.2009 Club Brugge v Lokeren
Ev sahibi ekip bu maçta her ne kadar favori olarak görünse de bizim için bu maçın favorisi bulunmamakta.Çünkü lokeren bu sezon çok takımın canını yaktı.Ancak bu maç için ALT seçeneğinin işaretlenmesi uygun olacaktır.Her iki ekipte kontrollü bir futbol oynayıp sonuca ulaşmak isteyecektir.
Tahminimiz: ALT
124 21:30 01.05.2009 Bochum v Hannover 96
Ev sahibi ateş hattında ve son haftalara girerken mutlaka kendi sahasında kazanmak zorunda, geçen hafta Bremen karşısında iyi başladı ama kötü bitirdi, bu hafta aynı hataya düşümeyecektir ve kazanacaktır.
Tahminimiz: 1

www.iddaayorumu.com

About this blog