galatasaray trabzonspor maçı izle


galatasaray trabzonspor maçı izle :


Galatasaray

Galatasaray, Turkcell Süper Lig 2008-2009 sezonunda oynadığı altı karşılaşmada üç galibiyet aldı, iki kez berabere kaldı ve bir kez de mağlup oldu. Galatasaray bu sonuçlarla 11 puan topladı ve puan tablosunda 5. sıraya yerleşti. Galatasaray ayrıca bu altı karşılaşmada bulduğu 14 golle, şimdilik Turkcell Süper Lig’in en golcü takımı ünvanını da sahip. Altı karşılaşmada Galatasaray’ın kendi kalesinde gördüğü gol sayısı ise altı.

Milan Baros, oynadığı Turkcell Süper Lig karşılaşmalarında bulduğu dört golle Galatasaray’ın en golcü oyuncusu olurken, onu üç golle Harry Kewell ve ikişer golle Shabani Nonda ve Cassio Lincoln izliyor. Fernando Meira ve Servet Çetin ise 540 dakikayla Galatasaray’ın en çok sahada kalan oyuncuları.

Galatasaray ile Trabzonspor bugüne kadar 102 kez karşılaştılar. İki ekip arasında bugüne kadar Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere yapılan 102 karşılaşmanın 46’sını Galatasaray, 33’ünü Trabzonspor kazanırken, 23 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Toplam 102 maçta, Galatasaray 129, Trabzonspor ise 110 kez gol sevinci yaşadı. Geçtiğimiz sezon oynanan iki karşılaşmayı da Galatasaray aynı sonuçla, 1-0′la kazanmıştı. Trabzon’daki karşılaşmada Serkan Çalık, İstanbul’daki karşılaşmada ise Arda Turan, Galatasaray’a galibiyeti getiren gollere imza atmışlardı.

Trabzonspor

Turkcell Süper Lig 2008-2009 sezonuna başarılı bir giriş yapan Trabzonspor, şu ana kadar mağlubiyet yüzü görmedi ve puan tablosunda namağlup olarak lider bulunuyor. Oynadığı altı karşılaşmada beş galibiyet alan ve bir kez de berabere kalan Trabzonspor’un puanı 16. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 11 kez havalandıran Karadeniz temsilcisi kendi kalesinde ise 5 gol gördü.

Gökhan Ünal, altı karşılaşmada bulduğu üç golle Trabzonspor’un en golcü oyuncusu olurken, onu ikişer golle Umut Bulut, Selçuk İnan ve Isaac Promise takip ediyor. Rigobert Song, Egemen Korkmaz, Hrvoje Cale ve Hüseyin Çimşir ise 540 dakikayla Trabzonspor’un en çok dakika alan oyuncuları.


About this blog